За Юнион 09 ООД

Oat plant

Кои сме ние?

За нас

Юнион 09 ООД е базирана в гр. Стара Загора, България. Основната ни дейност е международна търговия по суша и море със зърнени култури, маслодайни семена и фуражни суровини.
Нашата компания се стреми да отговаря на динамиката на съвременния бизнес и спазва международните търговски правила.
Компанията поддържа отлични бизнес отношения със своите партньори. Развили сме стабилни партньорства с доверени доставчици, предлагайки реализация на българската земеделска продукция както на вътрешния, така и на международния пазар. Успешно изнасяме зърнени и маслодайни култури в Европа, Азия и САЩ.
Предлаганите от нас продукти могат да бъдат доставяни опаковани (в 25кг или 50кг торби, биг-бег чували, вакуумни опаковки) или насипно в контейнери.

shutterstock_1050508643@2x.png

Почистване и калиброване на всякакъв вид зърнени и маслодайни семена

Транспорт на зърнени култури, маслодайни семена и фуражни суровини

Товарене на контейнери

Нашите ценности

Страхотната работна среда води до страхотна работа. Ние вярваме, че щастливите служители са продуктивни служители, затова се стремим да предоставим на нашите професионалната подкрепа и баланса между професионалния и личния живот, от който се нуждаят.

Нашите клиенти са на първо място. За да помогнем на нашите клиенти да постигнат успех, ние поемаме отговорност за всичко, което се случва на нашия часовник и основаваме всяко решение на техните най-добри интереси.

Ние прегръщаме иновациите. Като насърчаваме нашите служители непрекъснато да търсят нови идеи, ние насърчаваме култура на иновации, която е от полза за нашата компания и нашите клиенти.

Разговорът е врата към страхотни неща. Откритото общуване ни помага да работим по-ефективно заедно и да разработваме иновативни стратегии за бизнеса, който обслужваме.

Oat plant

Нашата мисия

Предоставяне на нашите клиенти продукти с качество на световно ниво с конкурентни цени

shutterstock_1050508643@2x.png

Към какво се стремим ?

• Да бъдем постоянно развиваща се компания, която да бъде сред лидерите на пазара в областите, в които има дейност
• Постоянно да надграждаме своето портфолио, като предлагаме все повече от най-добрите продукти на световния пазар
• Да бъдем близо до своите клиенти, да познаваме техните проблеми и нужди и да им предоставяме уникални решения
• Да предоставяме на нашите служители устойчива и надеждна среда за развитие и професионална реализация

Ние вярваме и се стремим към дълго, надеждно и силно партньорство с нашите клиенти, доставчици и партньори. Нашата мисия е да им служим с почтеност, честност и най-високи стандарти за бизнес етика, за да им предоставим висококачествени продукти и услуги.

Нашите цели

  • Подобряване качеството на бизнеса
  • Увеличаване обхвата на клиентите
  • Разработване на нови маркетингови стратегии
  • Растеж по целия свят
  • Навлизане на нови пазари
Oat plant

Ценности

Ние силно смятаме, че компаниите трябва да имат автентични и обмислени ценности, които да ръководят своите служители и бизнес. Гордеем се със собствения си набор от основни ценности – не само тези, които избрахме да подчертаем, но и процеса, който използвахме, за да стигнем до там, и степента, до която целият ни екип ги е възприел.

shutterstock_1050508643@2x.png