Международна търговия по суша и море на зърнени и маслодайни култури

Пшеница

Пшеницата е основната зърнено-житна култура, която се отглежда в България. Зърната са богат източник на изключително важни съставки като витамини от В комплекс, Е, К, минерали ( желязо, магнезий, фосфор, цинк, калций, калий), незаменими аминокиселини, омега-6 мастни киселини, фибри. Имат висока хранителна стойност. Най-разпространеният вид е меката пшеница, предназначена основно за хляб и е с високо съдържание на глутен. Зърното на твърдата пшеница е подходящо за производство на макаронени изделия, грухано зърно и др.

Предлагаме хлебна и фуражна пшеница.

Предлаганите от нас продукти могат да бъдат доставяни в 25кг или 50кг торби, биг-бег чували, вакуумни опаковки или насипно в контейнери.